Torturi de nuntă

Pentru momente unice

Ne place sa spunem ca nu cream torturi de nunta, ci cream MOMENTE UNICE de care iti vei aminti cu drag multi ani, atat tu cat si invitatii tai. De aceea, e important sa ne cunoastem si sa stabilim impreuna fiecare detaliu, incepand cu aspectul, compozitia si pana la cantitatea optima, in functie de numarul de invitati.

Stii deja ce vrei? Noi putem crea absolut orice si personaliza in cele mai mici detalii, astfel incat sa se potriveasca perfect cu tema aleasa pentru decorarea salii, cu pasiunile voastre sau cu orice altceva doresti tu.

Nu ai nicio idee despre cum vrei sa arate tortul tau? Nu e nicio problema pentru ca avem noi foarte multe! Impreuna vom gasi tortul perfect!

Inca ceva: il poti comanda singur sau impreuna cu un Candy Bar asortat pentru a crea un eveniment complet si perfect! Dar mai multe, iti spunem cand ne intalnim, la degustare!

De ce sa alegi un tort pentru nunta marca Dolce by Vero Atelier?

Savoarea torturilor noastre

Torturile de nunta Dolce by Vero Atelier sunt pregatite doar din ingrediente proaspete si naturale. Nu vei gasi in compozitia lor niciodata premixuri.

Design memorabil cu stil

Stim ca nunta este acel moment unic din viata ta si suntem recunoscatori ca facem si noi parte. Astfel, noi facem ca visul tau sa devina realitate iar tortul vostru este o prioritate pentru noi.

Consultanta personalizata

Inca de la prima intalnire te vei bucura de toata deschiderea si experienta noastra. Ne dorim evenimente care ne provoaca, iar asta face ca fiecare moment la care participam sa devina unic.

Ce spun clientii nostri...

A fost dragoste la prima degustare si de atunci continua sa ma uimeasca savoarea acestor prajituri, torturi sau macaroons!

Karla R.

Am promis ca voi trimite feed-back. Iata-l : foarte bune, evident ingrediente de calitate altfel, banuiesc ca nu ar fi atat de fina crema si atat de gustoasa frisca. Noi am incercat ecler cu crema de vanilei si fistic,tarta cu ciocolata si lamaie, pavlova. Delicioase.

Veronica O.

5 Stele . Atat pot sa spun despre Echipa Dolce By Vero. Candy- barul care l-am avut la nunta la Salon Du Mariage a fost de 5 stele . Imagine, textura, gust , aranjament , totul a fost de nota 20 , iar Doamna Veronica , a fost printre cei mai drăguți colaboratori care i-am avut pentru nunta. Foarte pasionată in ceea ce face si deschisa la ideile clienților ei. Va multumim si va uram sa aveti parte de cat mai multe evenimente reușite.

Alexandru C.

Nu te-am convins?
Nu-i nimic. Vino la o degustare și te vei convinge pe loc!

COMENZI

Dragi clienti, toate comenzile se primesc doar telefonic
si se ridica de la Dolce by Vero Atelier, din Corbeanca!